Известие

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на Катализатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от geniusloci Покажи съобщение
    Ако намериш, сети се и за мен. При мен са всичките катализатори (на колекторите и отдолу май още два), т.е. ако се прави нещо - ще е драма...
    При теб трябва и софтуерна намеса,да се изключи задната сонда/и
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз нямам желание да ги махам, честно казано.
      Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
      HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

След над година на газ започна яко да смърди на сяра и май май се е позапушил катализатора. Вече усещам, че колата не се форсира толкова добре и всичко води към катализатора уви.

Искам или не, ще се наложи да го сваля

Лошото е, че искам гърне направено специално за целта (с двуцевка отпред и надявам се качествено изработено).

Ако някой има информация от къде мое да се намери и да не е на цена 600-800лв, а 150-250лв, ще бъда много благодарен!
        Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Виж тук колега:http://www.lazarov90.com/index.php?o...&id=3&Itemid=5
          Не съм им ползвал услугите,но съм чувал,че работят много добре,и ако не се лъжа колега от форума беше писал добри думи за тях.
          ALFA 166 2.0TS-хубавицата
          Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
          PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
          Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

Благодаря колега, ще се обадя утре.
            Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Еми утре ще си правя поръчково гърне от неръждавейка и ще споделям впечатления, благодаря на колегата dakata за контактите Дано всичко мине гладко и направят хубаво гърне!

Comment

За нищо колега,пиши после как са се справили,че и аз мисля да ходя при тях за смяна на гърнета.

Comment

Ползваш ме за опитно зайче, разбирааааам

Comment

Хахахахаха далеч съм от тази мисъл колега.От няколко месеца се каня да ходя при тях,но все изниква нещо и си оставам само с мераците,едното от гърнетата ми вече тотално издуха и няма как ще се ходи.Като гледам референцийте по снимките дето са пуснали в сайта си не ми изглежда да са некои леваци.

Comment

Отидох днес и човекът ми каза да не го махаме, защото според него работи перфектно и не е запушен. С ясният довод, че когато колата е загряла, газовете си излизат перфектно и не пуши или мирише (тества)м а че това че понамирисва, когато е студена сутрин било 100% нормално. Направи ми добро впечатление, най-малкото защото по този начин съвсем съзнателно отказа да вземе 200лв. Единственото, което не ми хареса е, че каза, че ако реша по-натам да го правя, то трябва да се запазят фитингите от катализатора, да се реже и по средата да се "снади" с неръждавейката.

Comment

Working...
                      X