If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След над година на газ започна яко да смърди на сяра и май май се е позапушил катализатора. Вече усещам, че колата не се форсира толкова добре и всичко води към катализатора уви.
Искам или не, ще се наложи да го сваля
Лошото е, че искам гърне направено специално за целта (с двуцевка отпред и надявам се качествено изработено).
Ако някой има информация от къде мое да се намери и да не е на цена 600-800лв, а 150-250лв, ще бъда много благодарен!
ALFA 166 2.0TS-хубавицата
Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС
Еми утре ще си правя поръчково гърне от неръждавейка и ще споделям впечатления, благодаря на колегата dakata за контактите Дано всичко мине гладко и направят хубаво гърне!
За нищо колега,пиши после как са се справили,че и аз мисля да ходя при тях за смяна на гърнета.
Хахахахаха далеч съм от тази мисъл колега.От няколко месеца се каня да ходя при тях,но все изниква нещо и си оставам само с мераците,едното от гърнетата ми вече тотално издуха и няма как ще се ходи.Като гледам референцийте по снимките дето са пуснали в сайта си не ми изглежда да са некои леваци.
Отидох днес и човекът ми каза да не го махаме, защото според него работи перфектно и не е запушен. С ясният довод, че когато колата е загряла, газовете си излизат перфектно и не пуши или мирише (тества)м а че това че понамирисва, когато е студена сутрин било 100% нормално. Направи ми добро впечатление, най-малкото защото по този начин съвсем съзнателно отказа да вземе 200лв. Единственото, което не ми хареса е, че каза, че ако реша по-натам да го правя, то трябва да се запазят фитингите от катализатора, да се реже и по средата да се "снади" с неръждавейката.
Comment